ontdekken & ontmoeten

Meedoen met pelgriMEER

Om mee te doen hoef je geen lid te worden, geen contributie te betalen, geen abonnement te nemen. Als pelgrimsbeweging willen we licht reizen en daarom houden we het zo simpel mogelijk. Kom gewoon langs, kijk op je gemak rond, en doe mee.

Onze digitale herberg staat open voor individuele pelgrims, maar ook voor georganiseerde initiatieven rond het thema pelgrimeren. Kortom: voor iedereen die als pelgrim onderweg wil blijven en voor iedereen die een steentje wil bijdragen.

De komende tijd bouwen we de website stap-voor-stap uit.

Volg ons op Facebook

Je kunt ons ook volgen op Facebook. Klik op ‘Vind ik leuk’ en je blijft op de hoogte van wat pelgriMEER doet.

Wil je meebouwen?

Wil je meebouwen aan onze herberg? Dat kan door informatie te delen over een pelgrimsroute die je hebt gelopen of gefietst, of over een boek, film of muziekstuk in het kader van pelgrimeren.

Graag willen we die informatie kort en krachtig presenteren. Dan kunnen de bezoekers van deze website makkelijk hun weg vinden.

Voor de ervaringsverhalen over routes hebben we daarom een vragenlijst gemaakt, inclusief de gewenste, maximale lengte van de antwoorden. Daarbij plaatsen we graag enkele afbeeldingen. Zie: vragen en afbeeldingen en, natuurlijk, de al gepubliceerde verhalen.

Mail ons s.v.p. als je een bijdrage wilt leveren. Wij proberen binnen twee dagen te reageren, waarna we samen afspreken hoe we het verder aanpakken.

Géén commerciële uitingen

Ons initiatief is niet-commercieel. Wij plaatsen geen advertenties, krijgen geen subsidie. Het is echt “liefdewerk, oud papier”, ook al is dat papier digitaal. Wij vragen je dat te respecteren, door in je bijdrage geen reclame te maken voor eventuele activiteiten die je tegen betaling aanbiedt. (Zoals: gidsjes of groepsreizen). Wel is het mogelijk links te plaatsen naar bijvoorbeeld je website. Zo kunnen belangstellenden zich alsnog informeren over je verdere activiteiten.