Ontmoet pelgriMEER

pelgriMEER is vooral een digitale herberg. Maar we komen graag achter de schermen vandaan om andere pelgrims te ontmoeten, bijvoorbeeld op bijeenkomsten van het Nederlands Genootschap van Sint Jacob en van Pelgrims naar Rome, of op beurzen.

agenda

Je kunt ons ontmoeten op vrijdag 28 februari, zaterdag 29 februari en zondag 1 maart op de Fiets- en Wandelbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht.

 

Bijeenkomst Pelgrims naar Rome, Oudenbosch 2018.

 

In het najaar van 2019 stonden we op de ledendag van Pelgrimswegen naar Rome in Den Bosch.

In het najaar van 2018 waren we te gast op de landelijke bijeenkomsten van het Nederlands Genootschap van Sint Jacob (op 10 november, in Leeuwarden) en op de ledendag van Pelgrimswegen naar Rome (op 17 november, in Oudenbosch (foto hiernaast)).

 


nodig pelgriMEER uit

Organiseer je een pelgrimsbijeenkomst, bijvoorbeeld via een regio van het Nederlands Genootschap van Sint Jacob of een huiskamer van de vereniging Pelgrimswegen naar Rome? Weet dan dat wij graag een bijdrage leveren aan het programma, vooral rond de volgende thema’s:

– ervaringen en informatie uitwisselen over bekende en minder bekende pelgrimswegen, met name in Europa en in Azië.

– pelgrims inspireren om van hun tocht een reis van betekenis te maken.

Natuurlijk kunnen wij, van daaruit, ook inspelen op het thema van de te organiseren bijeenkomst.
  
Laat ons bijtijds weten wanneer, waar en hoe. Dan kunnen wij kijken of het in een agenda past.
Mail naar pelgriMEER.
  
Wij gaan ervan uit dat de organisatie ons een redelijke vergoeding biedt voor de reiskosten. Verder zijn er geen kosten verbonden aan onze deelname, tenzij het programma dat met zich meebrengt. Natuurlijk maken we daarover dan vóóraf goede afspraken.